Bij BSO de Ooievaar gaan we iedere dag op avontuur. Lekker naar buiten, sporten, bewegen en de natuur ontdekken. Met onze perfecte locatie tussen de sportvelden, het bos en het strand is dit dan ook geen probleem voor ons. We openen de deur en het avontuur kan beginnen!

We zijn een kleinschalige, jonge BSO met veel aandacht voor persoonlijk contact met de kinderen, ouders en collega’s. De kleinschaligheid zorgt voor een huiselijke sfeer en betrokkenheid waar wij als team veel waarde aan hechten.

Sport & natuur

Is je kind gek op sporten, buitenspelen of op avontuur gaan? Of wil je juist dat je kind meer in beweging komt en in contact komt te staan met de natuur? Dan is BSO de Ooievaar de perfecte plek!

Bij BSO de Ooievaar staat sport en natuur centraal en krijgen de kinderen iedere dag een sportieve activiteit aangeboden. Met het strand, het bos en de sportvelden op steenworp afstand zijn we iedere dag buiten te vinden en streven we ernaar om kinderen een leefstijl mee te geven waarin ze genieten van bewegen in de natuur. Ook bieden wij periodieke sportcursussen aan om de kinderen kennis te laten maken met verschillende sporten zoals tennis, handbal, voetbal, volleybal. Op deze manier kunnen kinderen ontdekken wat zij leuk vinden en waar ze goed in zijn.

Naast het sportieve gedeelte is er ook ruimte voor creativiteit. We bieden verschillende creatieve activiteiten aan waarbij we de natuur ook zoveel mogelijk terug laten komen.

Onze locaties

– BSO de Ooievaar, Ockenburg: buitenschoolse opvang voor leerlingen van The International School of The Hague.

– BSO de Ooievaar, Vroondaal: buitenschoolse opvang voor leerlingen van Kindcentrum Vroondaal

Openingstijden

– Tijdens de schoolweken zijn wij geopend vanaf dat de scholen uit zijn tot 18.30 uur

– Tijdens de vakantieweken is de BSO geopend van 08.00 uur tot 18.30 uur