Mijn naam is Melanie en ben sinds begin augustus 2021 begonnen bij kinderopvang de Ooievaar. Hier ben ik de vestigingsmanager en zal u mij vanaf het begin spreken en meestal ook zien op locatie. Vorig jaar heb ik de keuze gemaakt om na bijna 10 jaar bij een kinderopvang in Rotterdam deze switch te maken. Een betere keuze had ik mij niet kunnen wensen. Het kleinschalige, de hechte band met de kinderen en de ouders zijn mij heel veel waard. Ik ben woonachtig in Voorburg en houd ervan om mijn vrije tijd met mijn vriend, vrienden en familie door te brengen, weekendjes weg of lekker uit eten te gaan.


Ik ben Anouk en ik ben geboren en woonachtig in Den Haag. Samen met mijn tienerliefde Michael hebben wij samen 3 schatten van kinderen.
Wij genieten ervan om dingen samen te doen met ons gezinnetje. Spelletjes spelen, naar het voetbalveld gaan of lekker samen koken of dagjes weg!!
Ook na meer dan 15 jaar ervaring in de kinderopvang is ieder kind voor mij uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder. Ik vind het erg leuk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en daarbij activiteiten aan te passen op de behoefte en interesses van de kinderen, hierdoor is mijn werk elke dag weer vernieuwend en uitdagend.
Na een lange zoektocht kwam ik uit bij de Ooievaar Vroondaal, ik werd met open armen ontvangen en kreeg direct mooie kansen. Naast mijn pedagogische rol voer ik de positie als adjunct met de volle 100% uit. 


Mijn naam is Viktor en Ik ben woonachtig in Den Haag. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in de techniek. Een vakgebied waarin mijn interesse altijd zal blijven bestaan. Toch heb ik besloten mijn skills uit mijn eerder behaalde opleiding tot onderwijsassistent te gebruiken en de overstap te maken naar de pedagogische sector. Mijn hart ligt namelijk meer bij het bieden van begeleiding en zorg. Tegenwoordig werk als PW’er op BSO de Ooievaar waar ik hoop ook mijn kennis vanuit de techniek op de kinderen over te kunnen brengen en ze hiervoor te enthousiasmeren. Vol passie streef ik ernaar  een bijdrage te kunnen leveren aan het ontwikkelingsproces van deze leuke goep kinderen!


Mijn naam is Rachel en ik ben sinds begin Maart 2022 werkzaam bij kinderdagverblijf De ooievaar! 

Ik ben geboren in Den Haag. Hier woon ik ook al heel mijn leven met veel plezier. 

In de afgelopen jaren heb ik al ervaringen opgedaan door verschillende stages gedaan te hebben op meerdere kinderdagverblijven en daarna ben ik 1 jaar fulltime werkzaam geweest bij een andere kinderopvang. 

In het dagelijks leven ga ik graag naar de sportschool , doe ik leuke dingen met vriendinnen/mijn vriend en ik hou ervan om lekker uiteten te gaan! 

Ik heb het enorm naar me zin en ik hoop nog lang te kunnen werken bij De Ooievaar! 😊


Mijn naam is Priscilla. Moeder van vier kinderen en al 13 jaar werkzaam binnen de kinderopvang. De laatste drie jaar heb ik gewerkt als docent in het volwassenenonderwijs, waar ik de pedagogisch medewerkers op de groepen mocht opleiden tot sterke en ervaren medewerkers op de groep. De kennis die ik de afgelopen tijd heb opgedaan over de ontwikkeling van het kind, samenwerking met collega’s en het contact met ouders deel ik graag met mijn collega’s bij De Ooievaar. Mijn passie voor het verzorgen en het kind stap voor stap zien groeien combineer ik graag met mijn passie voor koken. Het jonge kind verschillende smaken leren, de motorische ontwikkeling stimuleren door het vasthouden en gebruiken van een lepel, nieuwe groente en fruitsoorten ontdekken en hier creatieve creaties mee maken zijn hier onder andere onderdeel van. 

Mijn hobby’s zijn wandelen aan het strand, koken, een dagje naar de Sauna, zwemmen, naar de sportschool gaan en Netflix series kijken samen met mijn man. Ik ben werkzaam op de locatie Ockenburg bij de dagopvang.


Mijn naam is Yubily. Ik woon in Den Haag, maar kom oorspronkelijk uit Venezuela waarna ik naar Aruba ben verhuisd. In Aruba heb ik mijn mbo-diploma behaald in Social Pedagogische Medewerker.
Ik woon 4 jaar in Nederland en ik zit nu in mijn laaste jaar van sportkunde bij de Haagse Hogeschool.
Ik vind leuk om met kinderen te sporten en creatief dingen te doen. Kinderen vinden het leuk als je samen met hen beweegt, dus doe mee en geef het goede voorbeeld.


Mijn naam is Fatima en ik ben sinds 2019 werkzaam bij Kinderopvang De Ooievaar. Ik heb hiervoor de opleiding Onderwijsassistente behaald en veel ervaring kunnen opdoen door middel van de stages die ik heb gelopen. Sinds 2019 volg ik de studie Pedagogiek op het HBO; inmiddels alweer in mijn laatste leerjaar! Ik ben begonnen als pedagogisch medewerker bij de BSO. Inmiddels hebben we ook een locatie in Vroondaal, waar ik ook werkzaam ben als pedagogisch medewerker op het kinderdagverblijf. Het is een erg leuke locatie met ook een fijne groene omgeving, net zoals bij Ockenburgh. 

Ik heb altijd een leuke tijd op het werk en begin elke dag gemotiveerd en vol energie. Ik doe het werk altijd met erg veel liefde en passie, met gepaste trots voor ons mooie bedrijf! Ik zet me graag in en hoop nog vele mooie ervaringen en herinneringen samen met de kinderen, de ouders en het team te mogen creëren. 


Mijn naam is Daisy en ik woon met mijn man en 3 kinderen in Wateringen.

Ik vind het leuk om mijn vrije tijd met mijn gezin, familie en vrienden door te brengen. Mijn hobby’s zijn winkelen, weekendjes weg en lekker uit eten gaan.

Ik ben al sinds 2008 werkzaam in de kinderopvang en ik kom vanaf 1 juni 2023 gezellig werken bij Kinderopvang De Ooievaar. Ik heb hier erg veel zin in en hoop jullie allemaal snel te ontmoeten!


Mijn naam is Marjolijn en ik kom uit De Lier.  
Ik ben net afgestudeerd tot allround instructeur buitensport coordinator.  
In september ga ik starten met een opleiding tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker. 
Deze opleiding mag ik bij Kinderopvang De Ooievaar gaan doen en daar heb ik heel veel zin in!  
Vanaf juli zal ik werkzaam zijn in de BSO en daar hoop ik mijn ervaring uit de buitensport op de kinderen kunnen toe te kunnen passen.  
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om af en toe naar een feestje te gaan, lekker buiten te zijn, of om te gaan klimmen met m’n klimmaatje.


Mijn naam is Riza. Ik woon sinds juli 2019 in Den Haag, maar kom oorspronkelijk uit de Filipijnen. Ik heb in de Filipijnen gewerkt als gelicenseerd lerares op zowel openbare scholen als privéscholen. Daarna heb ik als au pair gewerkt in Denemarken en Noorwegen. Sinds 2022 werk ik als pedagogisch medewerker BSO en ben sinds april 2023 werkzaam bij BSO De Ooievaar.

Ik houd van werken met kinderen. Dit is mijn passie. Ik vind het leuk om samen met kinderen te spelen, activiteiten voor de kinderen te organiseren en de kinderen te enthousiasmeren.

Mijn hobby’s zijn koken, fietsen, wandelen, reizen, uiteten gaan en films kijken samen met mijn vriend.


Mijn naam is Lisa. Het afgelopen jaar heb ik op de woensdag, donderdag en vrijdag stage gelopen bij Kinderopvang De Ooievaar. Na deze leerzame en plezierige periode heb ik besloten om te blijven!
Ook wil ik verder studeren voor Pedagogisch Medewerker niveau 4. Het is mijn passie om met

kinderen te werken en vind het mooi om te zien hoe snel kinderen opgroeien.


Mijn naam is Gina en ik woon in Den Haag. Sinds 3 jaar ben ik werkzaam in de kinderopvang en was ik toe aan een nieuwe uitdaging, daar heb ik ook enorm veel zin in bij de Ooievaar. Het werken met kinderen is iets wat ik enorm graag doe. Het is leuk om de kinderen dingen te leren en mee te geven voor later en daarbij krijg ik altijd veel energie van de kinderen. In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn vrienden/vriendinnen om leuke dingen te gaan doen, ik hou van lekker eten of af en toe een leuk festival. Maar daarbij vind ik het ook heerlijk om fijn thuis te relaxen met een goede serie. Het lijkt me erg leuk om iedereen te leren kennen.