Mijn naam is Melanie en sinds begin augustus vorig jaar een vast gezicht op KDV De Ooievaar in Vroondaal. Hier ben ik de locatie verantwoordelijke en zal u mij vanaf het begin spreken en meestal ook zien op locatie. Vorig jaar heb ik de keuze gemaakt om na bijna 10 jaar bij een kinderopvang in Rotterdam deze switch te maken. Een betere keuze had ik mij niet kunnen wensen. Het kleinschalige, de hechte band met de kinderen en de ouders zijn mij heel veel waard. Wat begon als een klein groepje met 2/3 kindjes samen met Sema, groeit nu uit tot een mooie volle groep van 16 kindjes en een fijn team om ons heen. Een hele mooie groei en heel mooi om dit vanaf het begin aan mee te hebben gemaakt. 


Ik ben Anouk en ik ben geboren en woonachtig in Den Haag. Samen met mijn tienerliefde Michael hebben wij samen 3 schatten van kinderen.
Wij genieten ervan om dingen samen te doen met ons gezinnetje. Spelletjes spelen, naar het voetbalveld gaan of lekker samen koken of dagjes weg!!
Ook na meer dan 15 jaar ervaring in de kinderopvang is ieder kind voor mij uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder. Ik vind het erg leuk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en daarbij activiteiten aan te passen op de behoefte en interesses van de kinderen, hierdoor is mijn werk elke dag weer vernieuwend en uitdagend.
Na een lange zoektocht kwam ik uit bij de Ooievaar Vroondaal, ik werd met open armen ontvangen en kreeg direct mooie kansen. Naast mijn pedagogische rol voer ik de positie als adjunct met de volle 100% uit. 

Mijn naam is Viktor en Ik ben woonachtig in Den Haag. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in de techniek. Een vakgebied waarin mijn interesse altijd zal blijven bestaan. Toch heb ik besloten mijn skills uit mijn eerder behaalde opleiding tot onderwijsassistent te gebruiken en de overstap te maken naar de pedagogische sector. Mijn hart ligt namelijk meer bij het bieden van begeleiding en zorg. Tegenwoordig werk als PW’er op BSO de Ooievaar waar ik hoop ook mijn kennis vanuit de techniek op de kinderen over te kunnen brengen en ze hiervoor te enthousiasmeren. Vol passie streef ik ernaar  een bijdrage te kunnen leveren aan het ontwikkelingsproces van deze leuke goep kinderen!


Mijn naam is Rachel en ik ben sinds begin Maart 2022 werkzaam bij kinderdagverblijf De ooievaar! 

Ik ben geboren in Den Haag. Hier woon ik ook al heel mijn leven met veel plezier. 

In de afgelopen jaren heb ik al ervaringen opgedaan door verschillende stages gedaan te hebben op meerdere kinderdagverblijven en daarna ben ik 1 jaar fulltime werkzaam geweest bij een andere kinderopvang. 

In het dagelijks leven ga ik graag naar de sportschool , doe ik leuke dingen met vriendinnen/mijn vriend en ik hou ervan om lekker uiteten te gaan! 

Ik heb het enorm naar me zin en ik hoop nog lang te kunnen werken bij De Ooievaar! 😊


Mijn naam is Priscilla. Moeder van vier kinderen en al 13 jaar werkzaam binnen de kinderopvang. De laatste drie jaar heb ik gewerkt als docent in het volwassenenonderwijs, waar ik de pedagogisch medewerkers op de groepen mocht opleiden tot sterke en ervaren medewerkers op de groep. De kennis die ik de afgelopen tijd heb opgedaan over de ontwikkeling van het kind, samenwerking met collega’s en het contact met ouders deel ik graag met mijn collega’s bij De Ooievaar. Mijn passie voor het verzorgen en het kind stap voor stap zien groeien combineer ik graag met mijn passie voor koken. Het jonge kind verschillende smaken leren, de motorische ontwikkeling stimuleren door het vasthouden en gebruiken van een lepel, nieuwe groente en fruitsoorten ontdekken en hier creatieve creaties mee maken zijn hier onder andere onderdeel van. 

Mijn hobby’s zijn wandelen aan het strand, koken, een dagje naar de Sauna, zwemmen, naar de sportschool gaan en Netflix series kijken samen met mijn man. Ik ben werkzaam op de locatie Ockenburg bij de dagopvang.